191106

7 hästar med till Solvalla idag. Inledningsvis kvalade tvååringarna Crevisse (Jari Åkerfeldt) samt Nikita Sunrise (Claes) på tiderna 1.20,1 resp 1.20,0.

Till start var Sara Hall som placerades i tredje utvändigt under resans gång. Letade sig ut i tredjespår på sista långsidan för att sedan avancera via fjärdespår den sista biten. Höll farten bra över upploppet till femtepriset på tiden 1.14,5a/1640.


Ludwig Van Lohr stod på tur. Inte startat på en tid och saknade lite flås. Fick en spårsnål resa invändigt men kunde inte hänga med fältet den sista biten. Gick i mål oplacerad på tiden 1.18,5a/2640.


På tur stod Up To Me som startade med voltstart för första gången på länge. Inte riktigt med på noterna ur volten och rullade iväg i galopp, vilket förstörde dagens chanser. Nya tag.


Yieldson följde upp med en fjärdeplats efter ett lopp i tredje invändigt. Fick backa sig loss i slutkurvan och spurtade sedan fint. Tiden över mål blev 1.15,9a/3140.


Sist ut idag var Angel From Above som inledde långt bak i fältet men gjorde en insats efter halvvarvet kört. Svepte fältet fram till dödens, för att sedan bli avlöst med dryga varvet till mål. Tacklades till galopp ur sista sväng och blev därmed diskad över upploppet, men hade annars fina krafter kvar i det läget.


#Crevisse #NikitaSunrise #SaraHall #LudwigVanLohr #UpToMe #Yieldson #AngelFromAbove

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon