191111


Fyra hästar till start på Gävletravet idag. Först ut var treåriga trion Ancora (Claes), Queenup (Oskar Kylin-Blom) samt Blownaway (Mika Forss).


Queenup hittade snabbt fram från start och landade i ledningen, men släppte efter halvvarvet kört. Samtidigt återfanns Blownaway som tredje häst på innerspåret och Ancora långt bak i klungan. Den sistnämnda letade sig ut i tredjespår med varvet till mål och gjorde en ordentlig svepning av fältet fram till täthästarna. Var riktigt gott gåendes men tappade rytmen på upploppet och galopperade bort sina chanser. Topp tre utan galoppen.


Queenup tröttnade något från rygg ledaren - gick i mål som femma på tiden 1.17,5a/2140 medans Blownaway lyckades bäst med ett andrapris efter en frisk spurt när luckan uppenbarade sig den sista biten. Tiden för Blownaway blev 1.17,2a/2140.


Sist ut idag var Kentin Day som fick en resa i rygg ledaren. Fastnade något bakom trött rygg sista biten och fick snirkla sig loss mellan hästar. Avslutar OK men för långt bak för att plocka en framskjuten slant på insatsen. Tiden blev 1.15,7/2140 vilket räckte till ett sjättepris.


#Ancora #KentinDay #Blownaway #Queenup

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon