191113

Fem hästar till start på Solvalla. Inledde kvällen gjorde Steps From Heaven med en stilig andraplats efter ett lopp i ledningen. Fick sträcka vapen sista biten men ska inte skämmas för sin insats. Tiden över mål blev 1.17,1/2140, nytt personbästa!


Sara Hall stod på tur. Fick ett bra slagläge i tredje utvändigt men knuffades ut ett spår av ett vinglande ekipage. Försökte lite i spåren men hamnade snett på det och slutade i det slagna fältet på tiden 1.16,2a/1640. Nya tag.


På tur stod duon Yieldson (Carl-Johan Jepson) och Vine Vision (Claes). Yiledson vässades från start och stred tappert mot ledningen men nådde inte dit utan fick nöja sig med fjärde invändigt när rusningen lagt sig. Vine Vision tog en lugn start och kunde ge sig framåt i dödens. Såg stark ut och var påväg mot en topp tre placering när galoppen kom. Främsta placering av stallets kämpar gick då istället till Yieldson som klippte linjen som femma på tiden 1.14,3a/2140.


Angel From Above startade därefter och hittade position i tredje invändigt och lyckades ta sig ut den sista biten över upploppet. Spurtade friskt till tredjeplatsen på tiden 1.12,2a/1640 vilket är ett nytt personbästa.


Sist ut för kvällen var Happy Romeo som gick ut över lång distans. Tråkig uppgift loppet igenom - Romeo återfanns sist i fältet och hade konstant hästar "i vägen" på slutrundan. Avslutade fint i skymundan till sjätteplatsen på tiden 1.16,9/3160.


#StepsFromHeaven #AngelFromAbove #HappyRomeo #Yieldson #VineVision #SaraHall


Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon