200228

Tre hästar till start under fredagen. Vi inledde på Eskilstunas lunchtrav och Steps From Heaven var först ut på banan. Visade fin startsnabbhet och kunde med lätthet behålla täten från innerspåret. Släppte ledningen i första sväng för en resa på innerspåret. In mot sista sväng letade hon ut i andraspår men trots lucka sista biten kunde hon inte rå på hästarna framför sig i den snabba avslutningen. Det slutade med en fjärdeplats på tiden 1.15,1a/1640 vilket är personbästa över distansen.


Till start på Eskilstuna var även Idreamicanfly som kom från en seger från lika knepigt läge, spår 12 bakom bilen. Denna gång löste det sig dessvärre inte riktigt lika bra utan blev hängandes i tredjespår inledningsvis, för att sedan få backa sig sist och därefter på nytt traggla stora delar av sista varvet i tredjespår. En långsam varvning bäddade för en snabb avslutning på den något tunga banan och trots avancemang via fjärdespår i sista sväng så gick Idreamicanfly riktigt vasst med tanke på sin resa. Slutade på en femteplats via tiden 1.16,8a/2140.


Senare samma kväll startade Up To Me på Bollnästravet med Mika Forss i sulkyn. Blev serverad en perfekt resa i tredje utvändigt och kunde tassa med i ryggar genom hela sista sväng. Tackade för detta med en effektiv avslutning som genererade en enkel seger med två längders marginal. Detta blev första segern i fjärde starten för året som kom lite som ett brev på posten efter många fina insatser utan att få sätta pricken över "i". Tiden över mål blev fina 1.12,3a/1640 och segern belönades med 35 000 friska in på kontot.


Vi gratulerar ägande Stall Upp till oss och skötare Ellen Bergman!
#UpToMe #Idreamicanfly #StepsFromHeaven

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon