200505

Trav på två banor idag och vi inledde med årspremiär på Visbytravet. Först ut där var Cobbys Angelica (Claes) och Bluebell Dream (Linn) som i samma treåringslopp.


Cobbys Angelica spenderade loppet i rygg ledaren och Bluebell Dream placerades i tredje utvändigt. Från dessa båda positionerna blev det en femte respektive sjätte placering. Angelica tröttnade lite tillslut och tappade greppet om andrapriset, medans Bluebell avslutade okej till sin sjätteplats.


På tur stod Bellaforza som visade snabba tassar ur startvolten då hon lätt tog ledningen från springspår. Släppte täten efter första 500m och fullföljde loppet i rygg ledaren. Backade sig loss i sista sväng och spurtade med mersmak upploppet ned. Närmade sig ledaren med stora kliv, men mållinjen kom för fort och Bella fick nöja sig med andrapriset.


Sist ut på Visby var Carioca som gjorde sin första start i stallets regi. Ville inte kliva iväg i trav ur startvolten utan gungade igång loppet i galopp. Ställde sig och travade ikapp för att följa med som sista häst på innern, och gick i mål som oplacerad i skymundan, fast bakom hästar men inte så mycket mer att bjuda på heller.


På fastlandet tävlade All Cash och Dory Hall på Eskilstunatravet. Mika Forss satt i sulkyn på båda två. Dory Hall inledde, hon togs lungt från start och hittade position i tredje utvändigt där hon fanns kvar hela loppet. Höll sin fart hela loppet och kunde inte vara med o göra upp om det till slut, men hon skötte sig och knep sjätteplatsen på tiden 1.18,4/2140.


All Cash avrundade dagen. Spenderade loppet som tredje häst på innerspåret och såg fin ut när hon plötsligt klippte i galopp med dryga halvvarvet till mål. Inte den bästa av dagar, vi får ta nya tag.


#CobbysAngelica #BluebellDream #Bellaforza #Carioca #AllCash #DoryHall

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon