200515


Trav på två banor idag, och vi inleder att rapportera från stallets tre hästar till start på Visbytravet. Här slutade det på topp för samtliga!


Först ut var Return Of Bols som gjorde sin andra start i stallets regi. Han fick ett vilsamt lopp i rygg på ledaren och kunde sedan smyga med i rygg genom sista sväng och kopplade enkelt greppet in på upploppet.


Segern togs med 2,5 längd och det blev hans första triumf i karriären via tiden 1.18,6/2120. Insatsen belönades med 20 000 kr.


Vi gratulerar ägande Return Of Bols AB i Knivsta samt skötare Sara Norrström!
I loppet därpå selades Carioca ut och även hon visade sig från sin bästa sida när hon håvade in karriärens första seger på ett rejält sätt. Inledde i tredje invändigt men bytte positionen till dödens med dryga varvet till mål. Pressade på ledaren hela slutvarvet och klev enkelt undan till en överlägsen seger, 5 längder tillgodo.


Segertiden blev nya personbästa 1.15,7a/2120 och insatsen belönades med 20 000 kr.


Här gratulerar vi ägande Travtränare Håkan Eriksson AB mfl, samt skötare Ellen Bergman!Slutligen blev det dags för Steps From Heaven att ta en läcker spetsseger på nytt rekord. Gillar verkligen konceptet kort distans, barfota runt om och autostart.


Hon höll hela loppet ett stadigt avstånd till konkurrenterna och klippte mållinjen med 5 längders marginal på personbästa 1.13,3a/1620. Segern belönades med 20 000 kr och blev hennes tredje triumf i karriären tillika andra seger för året.


Här gratulerar vi ägande Jan & Carina Gustavsson till seger, samt såklart skötare Alice Molin!

När vi sedan vände blickarna till Bollnästravet och de två starthästar som fanns på plats där, så fick vi se treåriga Crevisse följa upp sin fina debutseger med en stilig andraplats efter ett lopp framme i ledningen signerat vikarierande kusken Mika Forss. Tiden blev 1.16,6a/2140 och insatsen innebar 25 000 friska in på kontot.


Sist ut denna dag var Up To Me som även hon fick Mika Forss i sulkyn. Från bakspår hittade hon position som 4-5 häst i andraspår. Samlat fält på slutrundan som gick över upploppet i klunga. Gör en ok insats men når inte fram till pengar på tiden 1.13,0a/1640. Nya tag!


#Carioca #ReturnOfBols #StepsFromHeaven #Crevisse #UpToMe

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon