200609


Härlig tävlingsdag på Visbytravet där tre av fyra startande hästar ordnade segern i sina lopp.


Först ut var Bluebell Dream som direkt styrdes fram för att överta täten och väl där kom ingen ifatt henne. Segern blev karriärens första i fjärde försöket och den togs via nya rekordet 1.17,0/2120. Segern togs med fem längders marginal och belönades med 25 000 kr.


Bluebell som för övrigt är femte avkomman till Daydream Hanover som tävlade flitigt i regi Sjöström. Samtliga avkommor har hittills landat här hos oss och i och med Bluebells seger kan vi stolt säga att samtliga vunnit lopp!Vi gratulerar ägande Björn & Ulla Sjöström HB, m fl. samt skötare Linn Stolt!


På tur stod Carioca som redan innan visat att hon trivs fint på ön. Kom fram fint bakom bilen och kunde smyga med i tredje invändigt första femhundringen tills Claes styrde fram till dödens.


Trots tuff löpning var hon bara bäst och kunde sätta klorna i ledaren in

på upploppet. I skön sluggerstil lämnade hon sina konkurrenter med fyra längders marginal och tog sin tredje raka seger på nya rekordet 1.15,0a/2120.


Insatsen belönades med 25 000 kr. Vi gratulerar ägande Travtränare Håkan Eriksson AB, m fl. samt Cariocas skötare Ellen Bergman!


Houdini J.C. klev ut på banan efter det och gjorde även han en strålande insats. Inledde som femte häst på innerspår för att sedan glida ut i tredje utvändigt. In på sista bortre lång stötte fler ekipage ut i tredjespår där Houdini kunde följa med i rygg och fick fritt för egen attack in på upploppet. Kämpade storstilat för att komma först och gjorde det med en längds marginal.


Tiden över mål blev trevliga 1.15,8a/2120 vilket är ett nytt rekord vilket belönades med 25 000 kr.


Vi gratulerar ägande Jan & Carina Gustavsson samt Houdinis skötare Alice Molin!Sist ut idag var Steps From Heaven som fick en resa i fjärde utvändigt. Testades i spåren över upploppet men fick det inte riktigt att bita efter ett vasst tempo på tillställningen. Trivs som allra bäst med tätkänning hela loppet och med det i åtanke gör hon ändå en fin prestation som 6:a på tiden 1.13,2a/1620 vilket är nytt personbästa.#Carioca #BluebellDream #HoudiniJC #StepsFromHeaven

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon