200612

Trav på två olika banor idag. Vi inleder med rapporten från Solvalla där Wilson Knight kvalade på ett fint sätt via tiden 1.20,4 och är därmed "godkänd för start".


På tur var ett treåringslopp med både Crevisse (Claes) och Qvanting Indika (Mika Forss) till start. Crevisse inledde i tredje invändigt men avancerade till dödens efter dryga femhundra meter körda. Tvåa in på upploppet men kunde inte utmana och tappade lite position den sista biten. Kom i mål som femma på tiden 1.16,3a/2140.


Qvanting blev över från start och fick backa sig sist men tassade med bakom hästar på slutrundan och fick upp farten riktigt fint över upploppet för att gå i mål kort efter Crevisse som sexa på tiden 1.16,4a/2140 vilket är en ordentlig rekordsänkning.


Sist ut på Solvalla var Happy Romeo som laddades mot ledningen och enkelt tog sig dit via en snabb öppning.


Varvade på 14 och fick bekänna färg sista halvvarvet via en dryg 10-tid och trots goda försök från konkurrenterna så var Romeo vassast och vann på fina rekordet 1.12,9a/2140.


Segern belönades med 40 000 kr. Detta blev hans femte seger i karriären tillika hans tredje seger för året.


Vi gratulerar ägande Stall Citron AB & AB Glömminge Kvarn, samt Romeos skötare Janina Glad!På Romme hade stallet en häst till start, det var Sara Hall hall som startade i ett 1640 meterslopp tillsammans med Mika Forss i sulkyn. Tyvärr tog det slut innan det hann börja då hon stördes till galopp kort efter att bilen släppte fältet. Bryt ihop och kom igen.#SaraHall #HappyRomeo #Crevisse #QvantingIndika #WilsonKnight

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon