200616


Dags för ny storslam på Vibytravet! Ingen sol idag men hästarna ordnade solsken på sitt egna lilla vis. Sex hästar till start där fyra ordnade seger!Vi inledde med Bottnas Grandeur som stod för en rejäl insats. Inledde loppet som fjärde häst i andraspår men fick ta sig an slutrundan som första häst i tredjespår men det till trots var han helt klart starkast och tog karriärens första seger i andra försöket.


Tiden blev 1.18,6/2120 och segern belönades med 25 000 kr.


Här gratulerar vi ägande Stall Escapade samt skötare Ellen Bergman!På tur stod Bluebell Dream som följde upp sin debutseger i senaste loppet med ännu en seger.


Inledde i tredje utvändigt men styrde fram till dödens inför tusenmeterspasseringen. Pressade ledaren hela slutrundan och kunde ta över täten från denne in i slutsvängen. Stack iväg över upploppet i en rykande avslutning (11,0) och vann med hela 7 längders marginal.


Tiden över mål blev 1.16,1/2120 vilket är ett nytt personbästa. Segern belönades med 40 000 kr.


Vi gratulerar ägande Björn & Ulla Sjöström HB, m fl samt skötare Linn Stolt!

Carioca till start härnäst och hon har onekligen formen i behåll. Tog direkt ett avancemang fram till dödens för att sedan trycka till och ta över täten. Stack iväg över upploppet med 10 längders marginal till sin FJÄRDE RAKA seger!


Tiden över mål blev 1.13,6a/1620 vilket är nytt personbästa över distansen. Segerchecken 25 000 kr tog henne över 140 000 kr intjänat i karriären, tillika 100 000 kr intjänat i år.


Vi gratulerar ägande Travtränare Håkan Eriksson AB m fl, samt skötare Ellen Bergman!


Cobbys Angelica på tur. Hon kördes direkt fram och tog över täten och såg länge fin ut, men tröttnade lite av tempot på det underlaget och kunde inte hålla upp täten till slut. Gick i mål på en sjätteplats via tiden 1.19,2/2120. Nya tag.


Förra året segrade Emilia Leo och stallets Vine Vision i Gotlandssmycket och även detta år försåg vi Emilia Leo med en styrning i loppet. Årets vapen var Angel From Above som fick en resa i fjärde utvändigt. Provade via tredjespår på slutrundan men blev aldrig ett hot för täthästarna då hon tröttnade lite till slut och gick i mål som fjärdeplacerad på tiden 1.15,0a/2120.


Sist ut ikväll var Houdini J.C. som följde upp sin seger i senaste loppet med ännu en viktoria. Denna gång togs segern via andra utvändigt i ett mycket utdraget fält.


Stort avstånd till tätduon var dock inget problem, i samma takt som att dessa tröttnade plockade Houdini mark och i början av upploppet var han förbi och stack iväg med 8 längders marginal ner till tvåan.


Segern blev hans andra raka tillika andra i karriären. Tiden över mål 1.14,8a/1620 och segerchecken på 25 000 kr tog honom till 90 000 kr intjänat på 4 starter i karriären.


Vi gratulerar ägande Jan & Carina Gustavsson samt skötare Alice Molin!#HoudiniJC #BottnasGrandeur #BluebellDream #AngelFromAbove #Carioca #CobbysAngelica

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon