200708V86 nere på Visbytravet och stallet selade ut fem hästar under kvällen.Först ut var Bluebell Dream som direkt lade ribban resultatmässigt med en riktigt pampig seger med melodin spets och slut. Tiden över mål blev 1.16,2a/2140 och segern belönades med 40 000 kr och togs med 1 längds marginal ner till loppets andraplacerade.


Detta var Bluebells tredje seger (dessutom tredje raka seger) i sjätte starten!


Vi gratulerar ägande Björn & Ulla Sjöström HB med flera, samt skötare Linn Stolt.Med till start i samma lopp var Houdini J.C. som kördes av Mika Forss. Houdini inledde i sjätte invändigt för att sedan köras fram mot dödens efter halvvarvet kört. Släppte kort därefter dödspositionen till ett annat ekipage och blev fast bakom hästar med krafterna kvar när det nalkades upplopp. Nådde sjättepriset på tiden 1.16,5a/2140.


Därefter gjorde talangfulle Easy So Easy en efterlängtad comeback efter nära ett års frånvaro. Det resulterade direkt i en mersmakande tredjeplats. Inledde från dubbla tillägg och togs lungt ur startfållan. Tuggade med som fjärde häst på innerspåret och gick med i attack i andraspår med 800 meter till mål. Ner på innerspåret via sista sväng och fastnade sedan lite i ryggen på ett trött ekipage med gott om krafter kvar. Tiden blev fina 1.13,6/2160.


Loppet därpå gav kvällens andra seger där treåriga Cobbys Angelica följde upp Bluebell Dreams koncept spets och slut. Vann enkelt med 5 längders marginal på tiden 1.15,2a/2120 vilket är en rejäl putsning av tidigare personbästa. Segern belönades med 60 000 kr.


Vi gratulerar ägande Björn & Ulla Sjöström HB samt skötare Janina Glad.


Avslutade kvällen gjorde Carioca som snabbstartade och enkelt tog hand om täten. Var dock inte att känna igen idag, vek sig med halvvarvet till mål och dalade genom fältet. Skorycket, distansen eller bara en sämre dag? Vi får bryta ihop och komma igen.


#BluebellDream #HoudiniJC #EasySoEasy #CobbysAngelica #Carioca

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon