200824

Fyra hästar till start på Visbytravet. Först ut var Qvanting Indika som fick positionen i rygg ledaren vilket senare blev tredje invändigt. Letade sig ut i sista sväng och var snabbt framme som tvåa. Jagade ledaren och var påväg att utmana då han istället ramlade över i galopp och diskvalificerades för den fadäsen. Sämst tvåa annars, vi får ta nya tag.


I loppet därpå startade både Cobbys Forever (Janina Glad) och Bottnas Highpower (Claes). Forever skötte sig fint ur startvolten och fann position på innerspåret, dock en bra bit från täthästarna. Gick i mål ok i skymundan till femtepriset på tiden 1.21,6/2120.


Bottnas Highpower kom iväg fint från start och följde i rygg på ledaren. Hade problem med travet och föll i galopp som tvåa in på upploppet. Tappade andrapriset på det, ställde sig kort därpå och fullföljde som trea, utan att vara till sin rätt aktionsmässigt. Tid över mål 1.20,7g/2120.


Cobbys Angelica sist ut. Under resans gång sista häst i andraspår. Påväg framåt med varvet kvar men just innan hon landade i dödens klev hon över i galopp och tappade mark på detta. Ställde sig och kom ikapp bra som fyra, inte långt ifrån tät trion. Vinner buslätt utan galopp?


#CobbysForever #CobbysAngelica #BottnasHighpower #QvantingIndika

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon