200827

Trav på två banor idag.


Bellaforza och Dory Hall startade på Örebro och gemensamt för båda blev kusken Jorma Kontio i sulkyn.


Dory Hall inledde med en fin insats från placering lång bak i kön. Gav sig ut i tredjespår för avancemang med varvet kvar till mål. Var uppe och touchade på ledaren men kunde inte rå på denna, kom dock i mål som stark tvåa på tiden 1.15,3a/2100 vilket är nytt personbästa.


Bellaforza stod på tur och bjöds på en fin position i tredje utbändigt. Tuffare tempo sista halvvarvet där Bellaforza inte riktigt kunde följa. Tappade och kom i mål oplacerad på tiden 1.16,9a/2100.


På Bollnästravet startade tre hästar med chefen i vagnen.


Jonathan Boko var först ut. Öppnade vasst och tog täten, men släppte direkt för att sedan få ta över ledningen på nytt ur första sväng. Vred upp tempot på slutrundan och såg ut att ha god chans till seger men en vasst spurtande konkurrent tog hand om vinsten kort före mål. Jonathan var dock god tvåa på fina 1.16,2/2640, vilket är ett nytt rekord över distansen.


På tur stod Steps From Heaven som nyttjade sin fina startsnabbhet och tog ganska direkt efter start hand om ledningen. Blev lite vass av öppningen vilket satt i benen den sista biten men höll ändå fint till tredjepriset på tiden 1.14,6a/1640.


Sist ut på Bollnäs var Vine Vision som fick en position långt ner i kön. Gav sig ut för attack i tredjespår på sista bortre lång. FIck rygg att gå i men lämnade denna och fortsatte att avancera via fjärdespår genom sista sväng. Avslutade bra och nådde fram till andraplatsen på tiden 1.13,7a/2140.


#DoryHall #Bellaforza #JonathanBoko #StepsFromHeaven #VineVision

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon