200922Fyra hästar till start på Eskilstuna.


Först ut var Very Charming som tidigt hittade position i fjärde utvändigt. Följde sedan med i rygg på avancemang i tredjespår. Tuggade sig framåt genom sista sväng och visade sedan på fin skalle upploppet ned för att inkassera sin femte seger i årets tionde start.


Tiden över mål blev 1.14,0a/2140 vilket är nytt personbästa. Segern togs huvud och hals tillgodo och insatsen belönades med 25 000 kr.


Vi gratulerar ägande Björn & Ulla Sjöström HB samt skötare Sara Norrström!


I loppet därpå startade Jonathan Boko. Han fick resan som sista häst i andraspår men tog sig successivt framåt. Tappade lite fart genom sista sväng bakom trötta ekipage, men avslutade det till trots stiligt i skymundan med god fart sista biten. Tiden 1.14,7a/2140 är nytt personbästa och räckte fram till ett sjättepris i dagens lopp.


Bottnas Grandeur stod på tur. Inledde en bit ner i fältet men styrdes fram i spåren efter dryga halvvarvet avverkat. Påväg fram mot dödens när han kom ur balans och föll i galopp. Ställde sig och styrdes ikapp invändigt, avslutade helt okej med tanke på markförlusten och kom i mål som första häst utan pengar på tiden 1.17,0ag/2140.


Sist ut var Cobbys Forever som testades lite den första biten. Nådde ledningen för att ganska direkt tappa taktpinnen. Nytt ledarskifte lämnade Forever i tredje invändigt. Tröttnade lite den sista biten och kom i mål oplacerad på tiden 1.16,2a/2140.


#VeryCharming #JonathanBoko #BottnasGrandeur #CobbysForever

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon