Solvalla

Två hästar till start på Solvallas lunchtrav. Inledde dagen gjorde She's From Above som efter lite trassel under vintern haft svårt att hitta sitt rätta jag på tävlingsovalen. Idag stod hon 20 m på kort distans, inte optimalt men vi gjorde ett försök iallafall. Klev iväg godkänt och låg bak i klungan när hon slog till med en galopp efter drygt 500 m. Fin i värming, provstarter, men spände sig i loppet och galoppen kom ganska omotiverat. Ställde sig efter gungan och fick lunka på loppet ut, gick i mål oplacerad på tiden 1.15,6g/1660. Frisk och fräsch i övrigt så vi får ha is i magen och nöta på helt enkelt.

Desto bättre gick det för Tequila Palema som äntrade banan igen efter ganska precis en månads tävlingsuppehåll. Efter ett lopp i fjärde utvändigt kunde hon kliva på som första häst i tredjespår med ca 600 m kvar till mål. Tapper genom hela slutsvängen och klev ifrån fältet jämte loppets vinnare, kunde inte rå på denne sista biten, men gör ett fantastiskt lopp som tvåa på tiden 1.13,1/2160, ett nytt rekord!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon