Klart godkänt på Åland

Sist tog vi båten till Visby, nu Mariehamn för ännu ett ö-äventyr! Sex hästar hade vi med oss och det blev gott och blandat i resultatlistorna men på det stora hela positivt!

Treåriga Wille's Onyx inledde inte bara tävlingsdagen utan även sin egna tävlingskarriär. Tyvärr var det ben överallt i starten och en galopp grusade våra chanser direkt. När han väl ställt sig i trav kom en andra galopp ur första sväng, men efter det gick han jättefint och fick gå ett snabbjobb runt banan istället. Orutin, men Onyx får nya chanser!

I loppet därpå startade Charisme du Nord. Hon satt i kön och fick en bra resa, det till trots agerade hon lite segt och tog aldrig riktigt tag i grejerna. Ett tredjepris blev det ändå på tiden 1.17,1a/2140.

I dagens femte lopp kom vår första seger. Här hade vi två hästar till start och mäktigaste insatsen visade vår hoppetossa A Look Into Future upp då hon kammade hem karriärens första seger via dödens på en stark tid med Björn Sjöström i vagnen. Future vann på tiden 1.17,4a/2640 och verkade inte tom över mål. Segern var värd 6 966 kr.

Vi gratulerar Futures ägare Björn & Ulla Sjöström HB, Rimbo samt skötare Elenore Larsson.

I samma lopp slutade Blizzard du Nord på tredjeplats. Han fick en fin resa i kön utvändigt men kunde inte jobba ikapp stallkamraten över upploppet. Tiden över mål blev 1.18,1a/2640.

Därefter startade Capitano Boko som förvånade oss med en tidig galopp. Nya tag!

Avrundade dagen gjorde Alvena Tyson som ledde sista loppet runt om på tiden 1.15,7a/2140. Segern belönades med 9 938 kr.

Vi gratulerar Tysons ägare Björn & Ulla Sjöström HB, m fl samt hans skötare Jennifer Persson!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon