Visby V86

Helkväll på Visby med 3 hästar till start. Vi inledde med en strykning i dagens fjärde lopp. Där kom inte Cut Him Some Slack till start, feber satte stopp men han är snart igång igen. I lopp 5 blev då istället första loppet för våran del, där hade vi två treåringar till start, Fortune Teller, körd av Claes, samt Indirah Brook som idag hade Torbjörn Jansson i vagnen.

Båda inledde fint från 20 metersvolten men ur första sväng galopperade Indirah och tappade mycket mark. Ställde sig och kördes ikapp för att fullfölja loppet som sista häst på innerspåret. Fortune satt i tredje utvändigt och gick med i rygg i tredjespår knappa varvet till mål. Blev först i tredje med dryga halvvarvet kvar och tog sig snabbt fram till andraplatsen innan krafterna sinade något och vi fick nöja oss med fjärdepriset i mål, dock tajt på linjen och inte långt ifrån varken 2:a eller 3:e platsen. Tiden blev 1.15,7/2160. Desto rappare gick Indirah Brook som man helt räknade bort efter sin tidiga galopp. Satt fast invändigt ur sista sväng men hittade lucka och spurtade friskt fram till tredjepriset på tiden 1.15,7g/2160. En väldigt trevlig insats. Sist ut var Donnell Transs R. som återigen svarade för en fin prestation som femteplacerad i Ringmurens lopp. Han satt mestadels placerad i 3:e invändigt, fastlåst genom sista sväng och höll sedan farten bra upploppet ned. Tiden över mål blev 1.15,9/3140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon