Tre hästar till Solvalla

Lunchtrav på Solvalla idag och tre hästar åkte med in för start och kval.

Först ut var hoppetossan A Look Into Future som var påväg att göra sitt livs lopp, iaf tidsmässigt, när hon snöpligt hoppade på upploppet. Hon låg fyra i det läget, med ett tredje-fjärdepris påväg. Tiden hade blivit 1.14,2a/2140, vilket såklart inte är särskillt dåligt för klassen när man har dryga 40 000 kr på kontot.... Bättre än raden kan man säga. Vi provar troligtvis igen på Visby den 30/7.

Därefter startade Fortune Teller, lillasyster till ovan nämnda. Fortune hittade ner i rygg på ledaren och spenderade loppet där innan upploppsrakan kom och hon togs ut ett spår för att testas framåt. Ledaren och utvändige gick inte att nå, men Fortune svarade ändå för en fin insats som klar 3:a på tiden 1.16,0/2140.

Sist ut idag var Last Robin Hood som kvalade in på ett stiligt sätt på tiden 1.20,7/2140. Robin är bara två år gammal men väl utvecklad och kommer nog börja starta igång inom kort.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon