HoofTrax - Travappen


Att som travstall vara aktiv på hemsida och på sociala medier är idag väldigt önskvärt hos hästägare, och som så många andra så jobbar vi såklart hela tiden för att bli bättre på att just förse Er med information om hästens träning och dagsstatus, därför har vi valt att börja använda Travappen. En supersmart idé om ni frågar oss! Appen finns att ladda ner för både iPhone och Android, den är väldigt lätt att använda och kommer garanterat att göra träningsrapporter och annan information både enkel och rolig att följa för hästens alla ägare. Så vad går den ut på - jo, vi i stallet skriver dit all info, som t ex. tid, distans och puls, samt en liten kommentar om hästens träningsjobb och det kommer fungera både som snabb och smidig info fram till Er hästägare, men även som en "databas" med lättillgänglig statistik över hästens träning för oss i stallet. Appen erbjuder inte bara info kring träningsrapporter utan även om veterinärbesök samt kommande starter/resultat. Travappen är nylanserad och är under fortsatt utveckling.

För oss känns detta riktigt spännande och verkligen som ett steg i rätt riktigt mot ett ännu bättre kundmottagande!

Vi har redan använt appen en tid och börjar känna oss hemma i hur den funkar. Än är dock inte alla skötare på plats i stallet igen från semestrarna så vi får ha lite överseende ett tag till, men förhoppningen är att detta kommer bli en del av det vardagliga jobbet kring hästarna, alltså att ta en minut här och där för att se till att ni hästägare får färska träningsrapporter flera gånger per vecka. Vi kommer dock att fortsätta lägga upp träningsrapporterna på hemsidan en tid till, men för att sedan förhoppningsvis helt kliva över till Travappen, mest beroende på hur ni hästägare tycker att det funkar!

Travappen har även den funktionen att informationen kring hästarna kan låsas, eller läggas offentligt, men vi har dock valt att hålla all info exklusiv och därmed låst så att enbart hästens ägare har tillgång till vad som skrivs.

För att själv komma igång med appen så behöver du ladda ner appen från Google Play eller AppStore. Sök på Travappen. Appen är gratis att ladda ner. Registrera dig som ägare och sök sedan upp Claes Sjöström, ansök om "ägarskap" i din/dina hästar och invänta sedan all info!

Vid frågor och funderingar kring användandet av appen så går det bra att höra av sig till Claes, eller skicka ett mail till Elenore på adressen elenore.larsson@notown.se

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon