Axevalla

Två hästar till start under stochampionatshelgen på Axevalla. Inledde gjorde New Steel som kvalat in till Sommarmontéseriens final ihop med Jennifer Persson i sadeln. Stålis fick ett fint lopp i vinnarhålet och såg ut att vara påväg mot en framskjuten placering då ett ekipage gick ner snävt mot honom och vår häst tappade fart och mark men kanske mest lite vilja att ta upp jakten igen. Det blev ett sjättepris till slut på tiden 1.16,7/2140.

Till start samma dag var Indirah Brook som dock galopperade med ca 1300 m till mål. Orsak lite oklar, men gick efter galoppen jättefint fram till sista pengen på tiden 1.15,6g/2160. Nu ska hon kollas upp innan vi startar igen.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon