Trav på två banor

Dagen började med lunchtrav på Solvalla. Först ut här hade vi Alvena Tyson som startade i amatörloppet med Johnny B Karlsson i vagnen. Tyson hade många faktorer mot sig som gör prestationen ursäktad. Ett uselt startspår och skor på alla 4 till exempel. I övrigt fin. Oplacerad idag på 1.15,4a/2140, men han kommer igen.

Därefter startade både A Look Into Future och Blizzard du Nord i samma lopp. Future fortsätter att ge oss gråa hår, då hon for rätt upp i galopp då bilen släppte fältet. Lugn och fin innan dess. Jaja, nya tag, vi vet att hon kan.

Blizzard du Nord gick ändå fint till ett nytt rekord. Knep 5:e priset efter en fin avslutning över upploppet. Tiden blev 1.15,1a/2140. Han kördes av sin skötare Sandra Nordemo.

Under kvällen var det Romme som gällde. Här inledde Donnell Transs R. med ännu en seger att lägga till på skötare Jennifer Perssons "konto". Donnell ledde loppet från start till mål och vann efter en snabb avslutning med "många längders" marginal ner till resten av fältet. Tiden blev fina 1.14,4/2140, ett nytt rekord över distansen. Segerchecken var 30 000kr.

Vi gratulerar Donnells ägare Stall All Round, och såklart skötare Jennifer Persson.

På tur stod Gold Igor som höll benen i styr även denna start. Fick en fin resa i ryggar och går i mål som klar trea, om än inte helt körbar till slut. Kommer iallafall mer och mer och går framåt litegrann för varje start han gör. Tiden blev 1.19,1/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon