2 miljoner inkört!

Trav på två banor idag och hästarnas prestationer ledde till att stallet klev över 2 miljoner i inkörda pengar!

På Visby hade vi tre hästar till start, lite trassel med Poppen som inte riktigt ville ta styrning i startvolten och efter två orsakade omstarter blev han struken. Poppen stannar kvar hos ägarna på Gotland och går därmed ur träning nu.

Knaborgs Folke startade därefter och skötte sig perfekt. Inledde i dödens men tog över täten med ca varvet kvar och därefter dansade han ohotad över linjen som vinnare med 1,5 längd till godo. Folkes första vinst i monté, och det med dunder och brak då han satte nytt banrekord över distansen på tiden 1.13,6a/1640. I sadeln satt Folkes skötare Jennifer Persson och tillsammans red dom in 12 000 kr.

Vi gratulerar Folkes ägare Stall Knaborg, och såklart hans skötare Jennifer!

Sista hästen till start på Visby ville inte vara sämre han, denna gång tog Dreams Burn Down sin första årsseger i 6:e försöket, en säsong som varit kantad av skador som nu äntligen verkar vara utläkta! Björn Sjöström satt i vagnen och styrde Dream till seger via positionen utvändigt om ledaren! Tiden blev 1.15,0a/2140 och segermarginalen skrevs till en halv längd. Vinsten belönades med 20 000 kr.

Här gratulerar vi Dreams ägare Easy KB, Uppsala samt hans skötare Sara Norrström!

Dessutom hade vi starthäst på V75 i Rättvik. Ingen tur på vår sida idag, hängande i trejdespår första varvet, sedan ner i dödens och kopplade grepp in på upploppet. Fick ge sig mot tre spurtare och slutade på ett tappert fjärdepris på tiden 1.12,9a/1640. Hästen som stod för monsterloppet var New Steel som staplat fina prestationer på varann nu på slutet, snart är det hans tur igen!

Dagens fina prestationer tog oss över 2 miljoner inkört under 2016!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon