Bra resultat på Gävle

Lördagens fina flyt höll i sig under måndagskvällen då våra två starthästar båda presterade på topp! Knepiga men kapabla A Look Into Future inledde, denna gång felfri och "som vanligt" smäller hon då till med en fin insats. Kördes på säkerhet hela loppet, tråkigt startspår och fick lägga sig sist invändigt direkt. Letade sig loss på sista bortre långsidan för att sedan lägga in en riktigt svepning av fältet från sista till tredjeplats. Gick riktigt fort genom sista sväng, var inte kall i mål men hade för långt fram för att nå ikapp ändå så Claes lät henne lunka på sista biten till tredjeplatsen på tiden 1.16,2a/2140. Officiellt nytt rekord, även om vi inte kan glömma hennes 1.14,2a/2140 vid målgalopp näst senast...

Därefter startade Alvena Tyson tillsammans med Sandra Nordemo i vagnen. Stiligt lopp, först invändigt för att sedan smyga ut i andra utvändigt. Hårt tempo runt om på loppet men hade ändå en polett kvar som räckte för att trycka till ledaren och överta med knappa varvet kvar, försökte dra undan och lämnade fältet med flera längder innan mjölksyran kom ikapp och gjorde sig påmind över upploppet. Slutade ändå på andraplats, mycket tapper, på tiden 1.14,8a/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon