I boxarna

Vi har fyllt på lite i boxarna under veckan. Ettåringar allihop och samtliga hamnar i "småskolan" hos Jonathan Simon.

Vi börjar med att presentera Jaguar Dream, en hingst efter Love You undan Daydream Hanover (e.Cantab Hall). Daydream Hanover tränades i regi Sjöström och fick ihop resultatet 5-6-5 på 30 starter i livet.

347 978 kr travade hon in med ett rekord på 1.13,4ak. I aveln har Daydream börjat bra med treåriga löftet Jaguar Hill (3, 2-0-1, *16,1m 15,4am, 97 500 kr), på gården finns även tvååriga Yieldson.

Jaguar Dream är uppfödd och ägd av W.Horse AB & Björn & Ulla Sjöström HB.

Under tisdagen var det premiär för Wenngarn Yearling Sales och Claes var på plats under dagen för att hitta vad vi tror och hoppas är en framtida stjärna, och valet föll på Flaming Ace Sisu. Ett sto med väldigt intressant stam, pappa är amerikanska Googoo Gaagaa som med sin passgångarstam blev en riktig snackis när han radade upp segrar i travlöp och dessutom satte världsrekord via segertiden *08,9aak. Flaming Ace Sisu är en av två avkommor i hans första kull på svensk mark!

"Essa" är mamma Siren Halls (e.Striking Sahbra) första avkomma. Siren Hall är syster till dubbelmiljonären Angelo som var finalist i både Svenskt Travkriterium samt Breeder's Crown som treåring.

Sisyfos Breeders AB i Märsta har fött upp henne och ägare är Firma Cquence Management.

Ny på gården är även supersnygga Maharajah-sonen Mr Maha, en hingst undan Miss Volo (e.Yankee Glide) som lämnat 5 avkommor och den som lyckats bäst är V75-vinnaren samt Derbyfinalisten Serious Try (29, 9-3-0,11,4ak, 637 200 kr).

Mr Maha är uppfödd av Lena Martell, Stånga och ägare är Stall Knaborg.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon