Eskilstuna V86

Två hästar till start på Eskilstuna. Först ut på banan var svårbemästrade A Look Into Future som denna gång startade i lärlingslopp med Jennifer Persson i sulkyn. Allt väl fram till ingången av sista sväng då damen föll tillbaka i gamla synder och galopperade med diskning till följd. Nya tag!

Desto bättre gick det för halvbrodern (samma pappa) Cut Him Some Slack som återigen levererade en vass insats med en fantastiskt fin spurt till slut. Ett tredjepris och ännu en rekordsänkning via 1.13,0a/2140. Curre är en säker kille som på senaste sex starterna spurtat hem två segrar och fyra tredjepris, dessutom i tuff omgivning, precis som i detta lopp på V86.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon