Bra kväll på Gävle

Fyra hästar till start på Gävletravet ikväll, överlag fina prestationer där det enda frågetecknet kom i första loppet med Dreams Burn Down som verkar störd av nånting och som tyvärr inte fungerar helt fläckfritt. Oplacerad idag på 1.14,9a/2640.

Cut Him Some Slack stod på tur och han fortsätter att imponera. Idag satt han fast bakom hästar utan att till fullo få chansen att uttnyttja sin fina slutspurt, när luckan väl kom mot upploppets slut så

accelererade han fint till fjärdepriset på tiden 1.12,4a/1640, inte tom på det! Fler chanser kommer för fina Curre!

Sen kom kvällens fullträff, Alvena Tyson var med i ett riktigt toklopp, 07,7 första 500, 10,2 på varvet och det till trots kunde Tyson runda fältet och avgöra med en halv längds marginal! Segertiden blev nya rekordet 1.12,3a/1640 och insatsen belönades med 25 000 kr!

Vi gratulerar Alvena Tysons ägare Björn & Ulla Sjöström HB, m fl, samt hans skötare Jennifer Persson!

Sist ut var Charisme du Nord som startade i amatörloppet med uppfödare och ägare Alf Nordemo i vagnen. Satt en bit bak i fältet, testade lite i spåren tillslut och gick klart godkänt till 7:e priset på tiden 1.16,9a/2140.