Boxnytt

I veckan kom det en ny häst i träning! Det handlar återigen om en 1-åring, och visst känns det inspirerande då stallet fylls på "underifrån", inte minst med tanke på Pokalåret 2018 som lovar fina prispengar till 3-åringar, alltså årets 1-åringar! Kriterieauktionen som börjar torsdag nästa vecka är full av fynd och Claes kommer vara på plats samtliga dagar. Vill du också vara en del av vår unghästsatsning så tveka inte, hör av dig till Claes!

Ny på gården då är Happy Romeo, en hingst efter Make It Happen, undan Aces Happening (e.Tap In). Modern tävlade fint med resultatet 29 5-4-4, 284 226 kr och rekordtid 12,7ak, 15,4am. Hon startade flera gånger i V75 på ett bra sätt.

I aveln har hon lämnat jämna fina tävlingshästar där Photo Taxi lyckats bäst med ca halvmiljonen på kontot. Kul att notera är att två syskon till Happy Romeo, Hyltans Adora och just Photo Taxi, tidigare tränades här hos oss, så uppfödare och ägare är därmed "gamla" hästägare som är så välkomna tillbaka till vårat team!

Uppfödare och ägare till Happy Romeo är Stall Citron AB & AB Glömminge Kvarn, och skötare blir Jonathan Simon.