Skellefteå

Idag gästade vi Norrland då två hästar skickades upp till Skellefteå och V75! Quick Master inledde med en start i Gulddivisionen som dock hamnat utanför kupongen denna lördag. Gammelfuxen gjorde en bra insats som vanligt. Från positionen som sista häst på innerspår spurtade han fint över open stretch till vad som såg ut att vara 4:e priset, men det var hårt i mål och skillnaden på ett fjärdepris och oplacerad var hårfin. Tyvärr blev vi det sistnämnda på tiden 1.12,7a/1640.

Sedan var det dags för New Steel som håller kanonform och har så gjort flera starter på raken. Gör oss sällan besvikna och kunde kamma hem ytterligare en fin pengaplacering inom V75 i och med sitt fjärdepris idag på finfina 1.13,5a/2140. Stålis har bara varit oplacerad 2 gånger på 16 starter i våran regi i år, och det är riktigt starka papper!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon