Gävle

Lunchtrav på Gävle och där hade vi 4 hästar till start och samtliga gjorde fina insatser och fick pengar med sig hem.

Först ut var Reggae Hall som föll tillbaka i gamla synder och tog en galopp in i första sväng, i det läget påväg mot ledningen och med tanke på sitt upphämt efter galoppen hade det nog varit en promenad i parken utan galopp. Nåja. Ställde sig hyfsat fort men fick backas sist för att sedan lotsas ut i spåren igen in på sista borte långsidan. Gick ut i fjärdespår genom sista sväng och höll sedan farten bra över upploppet för att sluta på en tredjeplats på tiden 1.16,3g/2640.

Därefter startade Indirah Brook, trots 20 m tillägg satt hon tidigt i ledningen. Slapp toktempot som i senaste starten, men höll ändå frisk fart och blev lite matt sista biten. Trivs inte helt med tätkänning och kommer troligtvis köras i ryggar i nästa lopp. Indirah slutade också på en tredjeplats på tiden 1.15,7/2160.

Capone Sisu stod på tur och från andra utvändigt gjorde han ett okej lopp till fjärdepriset trots lite seg avslutning och borde varit trea för full pott. Gick 1.17,5/2140.

Sist ut var Bottnas Dragon som debuterade i slutet på maj och har inte startat sedan dess. Tog en galopp inledningsvis från det lite krångliga fjärdespåret, men gjorde en fin upphämtning till sjättepriset på tiden 1.19,0g/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon