Eskilstuna & Romme

Trav på två banor idag! She's From Above inledde vid lunchtravet på Eskilstuna där hon tog ännu ett steg i rätt riktning efter senaste loppet. Lite trevande inledningsvis och hamnade sist i fältet direkt, satt där till knappa varvet kvar då hon styrdes ut i tredjespår och lockade ut ett ekipage och fick en rygg att följa. Testade i fjärdespår genom sista sväng och avslutade sedan riktigt bra i över upploppet till fjärdepriset, inte långt kvar till tredjeplatsen på 1.14,4/2660 vilket är nytt rekord över distansen.

På Romme hade vi 12-åringen Quick Master till start med Sandra Nordemo i sulkyn. Han gjorde som vanligt en fin insats, fick ett trevligt lopp i tredje invändigt och höll sedan farten bra till slut till tredjepriset på tiden 1.13,7a/2140. Vid årets slut är det färdigttävlat för fin-farbrorn och det är riktigt kul att se att trots åldern är han både pigg och fräsch nog att hävda sig på tävlingsbanan!