Eskilstuna

Två hästar till start på Eskilstuna under kvällen. Quick Master inledde i dagens fjärde lopp. Där stötte han på storfavoriten Propulsion som enkelt gick segrande ur matchen. Vår gammelfarbror Quick Master hamnade i tredje invändigt men fick backa sig loss när bakomvarande ekipage gick på i tredjespår. Avslutar bra med hela klungan men kunde inte förbättra position till slut utan fick nöja sig med femteplatsen på tiden 1.15,1a/2140.

Vår andra häst till start var She's From Above som återigen gjorde en riktigt trevlig insats. Hamnade inledningsvis i dödens men blev avlöst och valde att sitta kvar i andraspår då attackerna kom i tredje. Hittade senare ut i tredjespår med ca 500 m kvar av loppet och avslutade då fint i spåren till en säker trejdeplats på fina tiden 1.14,9a/2640. Skönt att hon är på gång igen!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon