Gävle

Gävle med full busslast! Wille's Onyx inledde och äntligen fick vi se honom sköta sig från start till mål! Såg segerfarlig ut i sista sväng då han kopplade greppet, men fick ge sig sista biten och slutade på en snöplig 3:e plats av 3 hästar på linjen. Bra ändå såklart! Tiden blev 1.18,6/2140.

På tur stod Bottnas Dragon, strulig från läget och orsakade en omstart och var på håret i andra också. Fick en svettig inledning i tredjespår för att sedan slinka ner i dödens och pressa sig till täten. Dundrade på i ledningen ända in i mål, vann på 1.17,4/2140 med en halv längds marginal! Segern belönades med 50 000 kr!

Vi gratulerar uppfödare och ägare Alf Nordemo, Norrtälje, samt Dragons skötare Sandra Nordemo!

Därefter startade Dreams Burn Down. Inledde på innerspåret med bytte tidigt ut det mot dödens. Tomt i tanken med halvvarvet kvar och kom i mål som oplacerad på tiden 1.15,6/2140. Borde kunna bättre.

Alvena Utah var sist ut. Startade senast i mitten på september och var med här från dåligt läge mest för att få ett lopp i kroppen. Långt bak i klungan, testade att köra framåt till slut med med hästar ivägen överallt så fick vi nöja oss med en placering utanför priskakan. Kändes fin och gör ändå en bra insats. Tid 1.17,0a/3140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon