Eskilstuna

Tre hästar till start ikväll på Eskilstuna. Noble Power inledde med en liten comeback på tävlingsbanan. Valpig från start och tog en galopp direkt där han tappade drygt 30 meter. Travade ikapp och la sig sist i fältet. Testades på slutrundan och svepte hela fältet för att sedan spurta kanonfint upploppet ner till tredjepriset, knappt slagen om andraplatsen på tiden 1.17,3g/2140 vilket är ett nytt rekord!

Cut Him Some Slack följde upp med en suverän insats, så som vi är vana att se honom. Trafikproblem sista halvvarvet och fick avsluta långt ut i banan, men spurtade storstilat fram till tredjeplatsen på snygga 1.12,4a/1640. Räcker fram utan strul 500 kvar?

Sist ut var Capone Sisu som inte var helt till sin rätt idag. Fick en fin resa men kunde inget till slut. Bröt lite i loppet och kommer att kollas upp innan nästa uppgift på tävlingsbanan. Capone blev oplacerad på tiden 1.16,6/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon