Bollnäs

Luciakvällen spenderades på Bollnäs där stallet hade tre hästar till start. Dock en strykning då 2-årige Last Robin Hood busat i hagen och fått en sårskada. Inget allvarligt men självklart tar vi det säkra före det osäkra och valde att stanna hemma istället. Detta var sista chansen till tvåårsstart och i och med strykingen fick Robin göra bokslut för året som Mr 100%, 2 lopp och lika många segrar! Nu siktar vi på en lika fin treårssäsong!

Kvar till start blev då Knaborgs Folke, som idag gjorde "minicomeback" efter ett par månaders träningsuppehåll. Folke gjorde en fullgod insats som 5:a på tiden 1.14,4a/1640. Går framåt med lopp i kroppen.

Sist ut var Alvena Utah, en liten kille men ruggig över lång distans. Osäker i startmomentet framför sulky och trots felfria provstarter så krånglade han till det inledningsvis med en galopp. Ställde sig snabbt, gick med längst bak i klungan. Snirklade sig fram sista biten och bjöd upp till kamp över upploppet men räckte inte ända fram mot loppets stora favorit. Slagen med "huvud" på tiden 1.16,6g/3180. Utah tävlar alltid som bäst på vintern och det känns som att han är kraftigt på gång nu!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon