Solvalla

2016/12/14

Solvalla ikväll och vi hade två hästar till start som båda "lånades ut" till kuskar tävlandes i Amatörbästen. 

 

Capitano Boko startade först och snabbstartade till ledningen tillsammans med Glenn Elo i vagnen. Släppte efter en vass femhundring och gick resten av loppet i rygg på ledaren (senare loppets vinnare). Fick chansen in på upploppet med öppningen satt i benen och han höll mest farten ända in i mål. Slutade 4:a på ett ok sätt via tiden 1.16,7a/2140.

 

I nästa avdelning startade Andromeda du Nord med Göran Wester i vagnen. Backades ner som sista häst på innerspåret, försökte lite till slut men fick ingen riktig fart under hovarna. Oplacerad på tiden 1.16,4a/1640. Hon kommer igen.

Please reload

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon