Solvalla

Tre hästar till start på Solvalla. Först ut var Wille's Onyx som fortsatt glänser i värmning och provstart men som inte riktigt får rätt utdelning i lopp. Kommer iallafall mer och mer och trots oplacerad så gick han sitt snabbaste lopp hittills.

Tequila Palema stod på tur i långloppet under V75. Som vanligt gör hon en vass insats som idag räckte till 4:e priset på tiden 1.15,6/3200.

Sist ut var New Steel som kvalade in till finalen i höstas och med tanke på minusfaktorerna idag, skor runt om & medeldistans, så gör han ett bra lopp som 5:a på tiden 1.150,a/2140. Nu blir det tävlingsuppehåll ett par månader innan Stålis är tillbaka, vässad och redo för en ny säsong på banorna!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon