Gävle


Årets sista tävlingsdag på Gävle och mycket på spel i kampen om tränarchampionatet mellan Claes och Jörgen Westholm. Vår första häst av tre till start, Reggae Hall, gjorde ingen besviken då han sopade undan motståndet via 1.15,0a/2640, okörd och tussarna kvar i öronen. Segern var värd 25 000 kr och tiden över mål blev ett nytt rekord över distansen.

Vi gratulerar Ragges ägare Easy KB, Uppsala samt hans skötare Elenore Larsson!

Därefter startade Petite Hellen, hon snabbstartade ur volten och öppnade första femhundringen via 1.14 tid. Blev lite mör till slut och fick halva fältet över sig dom sista stegen. Slutade 5:a men var ändå bara knappt en längd efter vinnaren i mål. Mycket bra på nytt rekord 1.17,5/2140.

Sist ut var Bottnas Countess som behövde vara 2:a eller bättre för en triumf i championatet, nu blev det inte så tyvärr, Countess fick spendera lite för lång stund i tredjespår för att orka ända hem. Kallnade in i sista sväng och klev i mål oplacerad på tiden 1.18,8a/2140.