Solvalla

Årets första tävlingsdag för våran del. Solvalla och två hästar till start.

Först ut var Alvena Utah som startade i ett lärlingslopp över 1640 m idag. Sandra Nordemo körde och det såg länge ut som att Utah var påväg mot segern. Tyvärr lyckades inte Sandra få ur rycktussarna, men åker dom bara ur öronen så törs jag lova att vi vinner loppet, Utah svarar normalt riktigt bra på det. Nu fick vi nöja oss med andrapriset, en halv längd från segraren. Tiden blev 1.14,1a/1640, nytt rekord över distansen!

Därefter startade Reggae Hall som tävlade lite sämre än vi hoppats. Satt sist i fältet och fick gå fram lite för tidigt till dödens så han stumnade något över upploppet och tappade placeringar på det. Inte hans bästa prestation i karriären, men det finns lite småsaker vi kan skylla på, och han gör såklart inte dåligt ifrån sig heller. 4:a till slut, på tiden 1.15,5a/2640.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon