Team Sjöström

Förändringar på personalfronten! Vi välkomnar Daniel Selin till vårat team. Daniel kommer att arbeta som försteman. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att assistera vid körning & skoning och lite av varje som behövs i ett stall. Daniel, född -88, har för dagen amatörlicens och har drivit egen tränarrörelse med ca 10 hästar. Han gick på Wångens travgymnasium och har även därefter gått hovslagarutbildning. Vi tror och hoppas att Daniel kommer trivas här hos oss, och att han kommer bli en väl fungerande kugge i vårt växande stall!

I samma stund kan vi berätta att Jonathan Simon, "John", som ansvarat för våra unghästar i drygt 5 år nu, fått ett jobberbjudande i en annan bransch som han har valt att prova på. Han börjar sin nya tjänst 1 februari och kommer att bli saknad här på Östra Vreten, men vi önskar honom såklart lycka till i sitt nya jobb och välkommen tillbaka den dagen han saknar hästlukten allt för mycket ;)

I och med Johns avslut här hos oss söker vi en ny medarbetare som kan ta över jobbet som unghästansvarig. Vi söker dig som är glad och trevlig, du är självgående och jobbar bra både självständigt och i team. En god unghästvana är viktigt! Känner du att du passar in på beskrivningen, och vill bli en del av vårat team, så tveka inte att höra av dig till Claes på +46 (0)705-869938 eller claes@stallsjostrom.com!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon