Solvalla

Lunchtrav på Solvalla idag, 4 hästar anmälda till start men Knaborgs Folke var halt senaste jobbet och slapp såklart starta idag. Inledde dagen gjorde istället Charisme du Nord med Sandra Nordemo i vagnen. Tråkigt utgångsläge och en bana som inte gjorde någon munter. Satt sist utvändigt loppet ut, var aldrig med i matchen, men travade inte heller helt perfekt. Oplacerad idag på tiden 1.19,4a/2140.

Därefter startade Bottnas Cognac. Han gjorde en riktigt trevlig insats som gav mersmak på framtiden. Trots ett längre tävlingsuppehåll så var han riktigt rejäl och höll fint till fjärdeplatsen efter en vass öppning till ledningen via 12,5 första 500. Fortsatte vasst med en 15 tid på varvet. Ledde länge men stumnade till slut. Nästa gång! Tiden blev 1.17,8a/2140.

Sist ut var Alvena Utah som startade i amatörloppet med Johnny B Karlsson i vagnen. Felfri ur volten och placerades som första häst i andraspår. Knaprade sakta men säkert in sina 20 meters tillägg, kopplade grepp om ledaren in på upploppet men spurtades ner av loppets favorit som liftat med i ryggen hela resan. Slagen med hals o huvud, tid 1.16,2/2160. Fin form och får snart sätta nosen först!