Örebro

Wow vilken fantastisk kväll vi hade på Örebro! 4 hästar till start och det blev storslam då samtliga vann sina lopp!

Inledde kvällen gjorde nyblivna 3-åringen Last Robin Hood som startade från 20 meters tillägg. Hittade till en fin position i 2:a utvändigt och kunde sitta still där tills fältet svängde in på sista långsidan och Claes avancerade fram till dödens. Stack iväg ihop med ledaren i en snabb avslutning men kopplade grepp straxt före mål och klippte linjen med spända linor. Tiden över mål blev 1.17,8/2160 och marginalen ner till tvåan blev en halv längd. Robins tredje raka seger var värd 25 000 kr och han är ännu obesegrad, Mr 100 % :)

Vi gratulerar Kurt Isaksson i Piteå som både äger och har fött upp fine Last Robin Hood, grattis även till Robins skötare Elenore Larsson.

Sedan blev det dags för Dreams Burn Down att skörda ännu mer framgångar från sin fina form. Dreamen kördes tidigt fram till ledningen och därifrån blev det en promenad i parken. Med 1,5 längd till godo tog Dream hem sin andra raka seger på fina tiden 1.14,7a/2100. Segern belönades med 20 000 kr.

Vi gratulerar ägare Easy KB, Uppsala, samt skötare Sara Norrström!

Tredje häst till start var Capitano Boko som i montéloppet zick-zackade sig genom fältet sista biten och följde upp med en vass spurt som resulterade i en knapp men säker seger. Med huvud och hals till godo vann Capitano på tiden 1.17,1/2180. Segern var värd 25 000 kr.

Vi gratulerar Capitanos ägare W.Horse AB, Enskede Gård samt hans skötare Jennifer Persson som även stod för den fina ritten.

Sist ut var Alvena Tyson som hade en perfekt uppgift framför sig. Sylvass från start och tog hand om ledningen. Höll ett hårt tempo men trots lite trötta ben stod han konkurrenslös över upploppet och kunde defilera hem segern med 3 längders marginal. Tiden över mål blev 1.14,4a/1609 och belöningen för det var blygsamma 7 000 kr.

Här gratulerar vi ägande Björn & Ulla Sjöström HB, m fl samt Tysons skötare Jennifer Persson som fick med sig en skötardubbel idag!

Förutom fyra tränarsegrar så vann även Claes kvällens inledande lopp som kusk. Facit för kvällen blev därmed fyra segrar som kusk och Claes kan med gott samvete packa resväskan och sticka iväg på sin semester kommande vecka. Tur att resan redan var bokad och betald, för med dagens snurr på stall och körvantar hade han gärna stannat hemma.. Claes egna ord.... :) Claes är tillbaka igen nästkommande vecka, men vi andra jobbar på som vanligt i stallet. Behöver ni nå oss på telefon så ring till Björn på 073-968 30 38.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon