Gävle

5 hästar till Gävletravet ikväll där tävlingarna dock flyttades och vi fick glatt styra hästbussarna mot Bollnäs istället, men vad gjorde det då vi hade ännu en drömdag på jobbet med 3 fina segrar med oss hem igen!

Vi inledde med Bottnas Cognac som avlade maiden med en enkel triumf med 2,5 längds marginal. Cognac satte även lite spänning på tillvaron då han "sprattlade till" på sista bortre långsidan och tilldelades ett G i raden.. Tiden över mål blev 1.18,5g/2160 och insatsen belönades med 15 000 kr.

Vi gratulerar Cognacs ägare Stall Cognac - Easy till kvällens fina seger, samt hans skötare Sara Norrström.

Därefter startade Bottnas Countess som gjorde en riktigt fin insats, kanske bästa i karriären, då hon avslutade fint till tredjeplatsen på tiden 1.16,1a/1640 vilket är ett nytt rekord.

Sedan blev det dags för seger igen då Cut Him Some Slack fortsatte sitt staketbygge och enkelt dansade hem sin fjärde raka seger. Curre kom tidigt till ledningen och därifrån lämnade han samtliga konkurrenter utan chans. Med krafter kvar klippte han linjen på tiden 1.14,8a/2140, med 5 längder tillgodo! Curres seger belönades med 35 000 kr.

Vi gratulerar Curres ägare Firma Cquence Management och såklart hans skötare Jennifer Persson!

På tur stod Alvena Tyson som kom från en fin seger senast men som tyvärr grusade sina chanser i en startgalopp idag. Diskad, vi gllömmer och kommer igen!

Sista hästen avslutade dagen som den började, nämligen med ännu en seger till stallet. Denna gång i "vinterstayern", ett lopp över 3140 m där våran Reggae Hall stod 40 m tillägg, något som inte bekymrade honom det minsta. Satt som sista häst i fältet men styrdes fram och landade i dödens med drygt 1500m kvar av loppet. Pressade på ledaren och tog över täten. Höll på att snubbla sig till en galopp ur slutsvängen men höll sig på benen och kunde ohotad glida över linjen med tussarna kvar. Tiden blev 1.16,9/3180 och marginalen ner till andraplatsen, 1,5 längd.

Vi gratulerar Ragges ägare Easy KB, Uppsala samt hans skötare Elenore Larsson!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon