Solvalla

Tre hästar till start på Solvallas lunchtrav. Först ut, i debut för stallet, var Provence Gel som placerades som sista häst i fältet. Hängde med när attackerna kom och förbättrade sin position från sista till tredjepriset över upploppet via en vass spurt. Tiden över mål blev 1.15,0a/2140 och hon kommer garanterat att gå framåt med loppet i kroppen.

Därefter startade Alvena Tyson. Denna gång handlade det om monté och i sadeln hade han sin skötare Jennifer Persson. Tyson snabbstartade till ledningen och höll ett tufft tempo på loppet och ledde i denna position ända tills utgången av sista sväng då han klev över i passgång och därefter galopp. Kanske inte hade vunnit om han hållt sig på benen, däremot travat hem en fin placering. Nu blev Tyson diskad, men vi tar nya tag och kommer igen.

Sist utvar M.T.Malkin som även han debuterade i vår regi. I sulkyn hade han sin ägare Göran Wester och tillsammans gjorde dom en trevlig insats som räckte till fjärdepriset. Malkin bröt lite under loppets gång och kommer att kollas upp innan nästa start. Tiden över mål blev 1.18,3/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon