Solvalla

Två hästar till start på Solvalla under onsdagen. Berkut Boko inledde med en blek insats, fin i värmning och provstarter och kändes även rejäl under loppets gång, men just då han skulle styras ut för avancemang i spåren blev det helt tomt i tanken och Berkut slutade i det slagna fältet på tiden 1.14,8a/1640. Vi får åka hem och leta orsak.

Desto bättre gick Dreams Burn Down som fick en svettig insats med flera speeder under loppets gång. Tryckte sig till ledning och höll storstilat till tredjeplatsen i en snabb avslutning. Dreamen har gjort flera vassa insatser på slutet och har verkligen vuxit ett par snäpp i tävlingssammanhang. Tiden över mål idag blev 1.15,3a/2640.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon