Axevalla

V75 på Axevalla och vi hade två hästar med oss till start. Reggae Hall inledde i Klass I försöket. Från bakspår hamnade han direkt som sista häst i fältet och vår enda chans till seger var ett hårt tempo under loppets gång. Tyvärr gick det alldeles för sakta för att passa Ragge, som nu hade en snabb avslutning att räkna med.

Kunde hänga med i attackerna i tredjespår, styrdes ut på upploppet och spurtade bra, men det gick alldeles för fort i det läget och tyvärr slog han ihop och galopperade med sämst en tredjeplats på gaffeln. Tråkigt banunderlag som inte passade honom alls, så med det + det låga tempot i åtanke så gör han en kanonprestation. Vi kommer igen. Resultat d2ag/2640.

I loppet därpå startade She's From Above. Det var på papperet en perfekt prop för henne, men hon gick ut i loppet utan krav då hon saknar lopp i kroppen för att utmana i ett sånt här gäng. Stabil från start och la sig direkt sist i fältet. Kunde även hon haka på i ryggar i tredjespår, fick lite svårt att följa i tempoökningen genom sista sväng, men gick sedan med full speed över upploppet och korsade mållinjen i klunga med flera andra hästar och kunde lika väl slutat på tredjeplats, som sjättepriset vi nu fick med oss hem. Tiden blev 1.19,1/2660 och Claes var supernöjd med hennes insats. Går framåt med detta loppet i kroppen!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon