Solvalla

Tre starthästar på Solvalla idag med blandade resultat. Bottnas Cognac såg ut att vara påväg till segern i sitt lopp. Satt i ledningen men Claes valde fel taktik och försökte hålla fast konkurrenterna i ryggen, något som Cognac visat tidigare att det inte riktigt funkar än, så efter att Claes tagit upp honom fick han aldrig fart på grejerna igen och slutade i det slagna fältet. En taktikmiss alltså. Tiden idag blev 1.19,7a/2640.

Därefter startade Bottnas Dragon vars senaste framträdande var i slutet på november, så lite ringrostig var han, men det till trots så gör han ett fint lopp som 5:a på tiden 1.17,2a/2140. Går framåt med lopp i kroppen.

Sist ut idag var Tequila Palema som serverades en perfekt resa i amatörloppet av sin kusk Johnny B Karlsson. Detta tackade hon för genom att enkelt skrida undan till seger, en halv längd till godo på tiden 1.15,1/2180. Segern belönades med 20 000 kr och det var hennes 16:e triumf i karriären!

Vi gratulerar ägande Stall Tequila Palema - Easy, samt hennes skötare Sandra Nordemo.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon