Solvalla

Tre hästar till start. Jordan Lee G.L. inledde dagen ett "glöm och kom igen"-lopp. Höll upp ledningen från innerspåret och drog i täten i ett svettigt tempo, blev förståeligt trött på det och slutade utan pengar på tiden 1.15,6a/1640. Kommer igen.

Därefter debuterade Tequila Palema i monté tillsammans med Jennifer Persson i sadeln. Från 40 m tillägg fick hon göra mycket jobb själv och trots en snabb avslutning lyckades hon inte knapra ikapp avståndet till tätduon men ett tredjepris är inte fy skam. Tiden över mål gav dessutom mersmak. 1.14,8/2180! Svenska rekordet för 5-år & äldre ston är 1.14,8/2160..

Sist ut idag var Provence Gel som återigen fick ett tokigt lopp för henne smak. Hamnade långt bak i kön med ganska långsamt tempo. I en snabbare avslutning bet det inte så mycket trots att hon sprang och sprang. Vill ha mer tätkänning och mer tempo på loppet för att komma till sin rätt. Det blev ändå ett sjättepris på (fina) tiden 1.15,1/2160.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon