Eskilstuna

Lunchtrav på Eskilstuna. Fyra hästar med till start och bäst lyckades inledande Reggae Hall som knep andrapriset den tunga vägen. Inledde mer trevande än vanligt och tappade ett par längder på sista hästen. Jobbade ikapp sakta men säkert och kördes sedan fram till dödens för att spendera resten av loppet utvändigt om andrahandsfavoriten, kunde inte nå denna över upploppet men höll dock tredjepristagaren på ett säkert avstånd. Andraplatsen belönades med 12 500 kr och tiden över mål blev 1.15,8/2660. Var inte helt sig själv idag och kommer att kollas upp av veterinär innan han startar igen.

Därefter debuterade Motoyi Goj i våran regi. Hon har tränat på tufft under vintern och känts fin i dom jobb hon gått. Nu var inte allt helt 100 och in i sista sväng började hon trava illa för att sedan galoppera. Kollas upp.

På tur stod Capone Sisu som tränar mycket bättre än vad man kan läsa sig till i programmet. Idag hade han en smått omöjlig uppgift framför sig med spår 12 på 1640. Utöver det fick han en tråkig resa med hästar i vägen konstant. Galopperande ekipage som störde osv osv. Men trots ordentligt med trafikbekymmer avslutade han otroligt fint över upploppet vilket räckte till ett sjättepris på tiden 1.16,2a/1640. Mersmak!

Sist ut var debutanten Cobbys Supervalue. Han skötte sig jättefint, precis som i kvalet. Har ju inte riktigt förstått vad tävling går ut på ännu, men det kommer med rutinen. Gjorde iallafall sitt bästa och kom i mål som sexa på tiden 1.19,6/2140.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon