Solvalla

Börjar med att meddela veckans två strykningar - Let's Twist A Lot skulle kvala den 8/3 men väder och vind ville annat och vi strök för transporthinger. 9/3 hade vi Charisme du Nord anmäld till start på Eskilstuna, men hon har tränat sämre inför och ströks för hälta och får besöka veterinären istället för tävlingsbanan.

Idag hade vi en häst till start i lunchtravets inledande lopp på Solvalla. She's From Above provade lyckan över 3180m med lånekusken Erik Adielsson i sulkyn. Bjöds på en perfekt resa med innerspår inledningsvis för att sedan smyga ut i rygg på loppets stora favorit Swimming Pool. Perfekt draghjälp framåt, men detta till trots så var det aldrig något "GO" i henne och hon slutade först utan pengar på tiden 1.17,0/3180. Vi får klura vidare.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon