Bollnäs

Vilken mardrömskväll på Bollnäs! Vi hade Capitano Boko till start i montéloppet som vanligtvis är dagens första lopp, men idag var banan inte i skick för start kl 14.45 utan första lopp gick 19.46 och startordningen var omlagd så V75 omgången fick starta först. Detta innebar att Capitanos lopp gick först kl 22.40, ganska tufft när häst och skötare/ryttare varit på plats sedan tolvtiden! I loppet blev det inte riktigt som ridande Jennifer Persson tänkt sig. Ledningen var målet men ett invändigt ekipage var snabbare och den korta stund en lucka fanns för rygg ledaren räckte inte för att hitta ner på en laddad Capitano. Nu blev det istället dödens vilket inte alls är hans melodi och han tröttnade något den sista biten. Det blev ett tredjepris till slut på tiden 1.14,6a/1640, samma tid som loppets tvåa och med tanke på dagen kan man inte vara besviken över prestationen.

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon