Nytt i personalen

Vi har missat att presentera våra nya medarbetare! Stallet är förstärkt med två nya anställda.

Marko Korpi tar sig an våra fina unghästar som stallets nya unghästansvarig. Marko har en gedigen hästbakgrund, han har alltid jobbat med hästar och är inte nog med det född in i travvärlden genom pappa och farbror (Pekka Korpi) som båda är tränare. Marko har jobbat i flera olika länder hos många olika tränare och han hade själv en egen tränarrörelse en tid. Marko har snabbjobb med både Varenne & Brad de Veluwe på sitt CV och bara en sån sak går inte av för hackor :)

Sedan välkomnar vi Jennifer Andersson som kommer att jobba här över sommaren till en början. Jennifer kommer ifrån Åland, hon har gått på Wången och har jobbat hos Barbro Carlsson samt praktiserat hos Jim Oscarsson. Jennifer är arbetssam och duktig och kommer nog passa perfekt in i vårat team.

Jennifer får börja med 4 egna passhästar, A Look Into Future, Cobbys Supervalue, Jaguar Winner & Spero Vincere, men kommer utöver det vara en hjälpande hand med unghästarna samt hoppa in och täcka vid personalbrist av olika anledningar (lunchtrav, sjukdom, semester osv.)

Utförligare info om dom båda kommer vid ett senare tillfälle på deras egna sidor!

Stall Sjöström  • Östra Vreten • 762 95 Rimbo • Mob: +46 (0)705-869938 • claes@stallsjostrom.com

  • Facebook Social Icon